office@mestimvsichko.bg
|
0879 102 627

ПРЕМЕСТВАНЕ НА ДОМА И ОФИСА ВАРНА

  • Ще сменяте жилището и сега целият багаж и мебели, които са в апартамента ви трябва да се пакетират и пренесат?
  • Имате нужда от съвестни хора, които ще разглобят вашите мебели, ще ги опаковат и пренесат внимателно в новия ви апартамент?
Свържете се с нас и ние ще преместим цялото ви домашно обзавеждане в новия ви апартамент!

Нашият екип е помогнал на много семейства да се преместят в нови жилища. Ако имате много мебели и апартамента ви се намира на висок етаж без асансьор, не се притеснявайте! Ние от Местим всичко имаме опита да се справим с тежката задача да организираме и осъществим преместването без вие да се натоварвате с носене.
Обадете се предварително за безплатен оглед за да направим план за начина по-който ще протече преместването и да ви изготвим специална оферта! Разполагаме с необходимия опит и оборудване за разглобяване, опаковане и пренасяне на вашите секции със стъклено покритие, големи дивани и личното ви пиано. Екипите на Местим Всичко са с дългогодишен опит и работим главно със студенти, които така плащат за обучението си.

Разполагаме със собствен транспорт, който може да събере цял апартамент на един курс!

Опитът ни показва, че с правилно нареждане в един камион, може да се събере цял апартамент и да се пренесе безопасно! Обезопасяването на личните ви вещи при подреждане в буса става от нашия екип, в противен случай не носим отговорност! Преместването на апартамент е работа за опитни професионалисти, за това се свържете с нас!

Планирането на пренасяне на апартамент и изпълнението на плана не са лесни задачи. На пръв поглед изглежда елементарно, докато не се започне с правилното подреждане в камиона или буса, докато се стигне с привършването на физическите сили по средата на мисията. Дългогодишния опит на нашия сработен екип гарантира бързо и спокойно пренасяне. Цялата организация е наша отговорност без да се налага вие да се притеснявате за това коя плоскост от кой гардероб е или това чекмедже от кой скрин беше. Ще разглобим вашите мебели и ще ги сглобим отново в новия им дом. Опаковането ( при желание на клиента) и подсигуряването на имуществото ви в транспортното средство и безаварийното му доставяне също е наша отговорност.

Местене на мебели. Опаковане и разопаковане на багаж. Разопаковане на багаж.

 

Виж още:

Транспортни услуги Варна

Хамали варна

Изхвърляне на строителни отпадъци варна

Преместване на пиано варна

Демонтаж и монтаж на мебели варна

Опаковане на багаж Варна

  • mestim-admin
  • септември 7, 2015
  • Templaza
  • Ha Noi, Viet Nam
Преместване на мебели Варна.