office@mestimvsichko.bg
|
0879 102 627

ДЕМОНТАЖ И МОНТАЖ НА МЕБЕЛИ ВАРНА

  • Искате да смените стария диван с нов, но е нужно да го изхвърлите от него преди това?
  • Купили сте жилище, но е нужно да се изхвърлят старите мебели в него?
  • Искате да смените цялото си домашно обзавеждане и за целта старите мебели трябва да се изхвърлят, за да може да се внесат новите на тяхно място?

Ние ще изхвърлим старите ви мебели, посуда и багаж вместо вас!

Не се притеснявайте за количеството стари мебели, които искате да изхвърлите. Ние освен, че местим всичко ще ги изхвърлим вместо вас на регламентирано за това сметище. Нашите екипи имат много опит с почистването на апартаменти от стари мебели. Като след това собствениците ни наемат за да пренесем новите на тяхно място. Изнасянето на мебелите е трудна и тежка работа, но нашите екипи ще я свършат вместо вас в удобно за вас време.
Обадете ни се няколко дена преди датата за изхвърлянето на старите мебели за да направим оглед и да ви дадем специална оферта!
Старите и овехтели дивани, гардероби, легла, шкафове и натурии, които обитават мазата или тавана ви ще бъдат изнесени бързо и безаварийно и закарани на определено за това депо! Ние от Местим Всичко не изхвърляме каквото и да е на места, които не са регламентирани за тази цел!
 

 

Пренасяне на хладилни витрини от магазин за хранителни стоки

При нужда от пренасяне на цял магазин не се колебайте да се свържете с нас! Големите хладилни витрини не представляват проблем за опита на нашия екип.
Обадете се за безплатен оглед и ние ще ви дадем специално предложение съпътствано с конкретен план за действие.

Няма значение от размера на витрината и дали е на висок етаж, нашите екипи са пренасяли хладилни витрини за месо и месни продукти, високи хладилни витрини за напитки, големи хладилни витрини за мляко и млечни продукти общо всичко от вашия магазин.,Екипът ни е пренасял не един магазин и можете да се уверите в това, като разпитате колеги в бранша. Транспорт и екип, който ще натовари, разтовари и при нужда демонтира и монтира всичко необходимо.

Виж още:

Транспортни услуги

Хамали варна

Изхвърляне на строителни отпадъци Варна

Пренасяне на дома и офиса Варна

Преместване на пиано Варна

Опаковане на багаж Варна

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
  • mestim-admin
  • септември 7, 2015
  • Templaza
  • Ha Noi, Viet Nam
Монтаж и демонтаж на мебели.
[contact-form-7 404 "Not Found"]