office@mestimvsichko.bg
|
0879 102 627

ИЗХВЪРЛЯНЕ НА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ ВАРНА

  • Правите ремонт на банята и имате много изкъртени плочки?
  • Имате майстори вкъщи и трябва да се изхвърлят строителните отпадъци?

Нашите отзивчиви екипи са готови да ви помогнат с изхвърлянето на вашите строителни отпадъци в регламентирано депо.

Ако имате много насъбрали се чували или насипен строителен отпадък, обадете ни се да извършим безплатен оглед. Ще ви дадем крайна цена и ще насрочим дата за изхвърлянето им. Нашите екипи ще дойдат до адрес с нужния транспорт. Ще свалят чувалите от който и да е етаж. Не се притеснявайте за тежките изкъртени блокове бетон, ние ще ги вземем. Няма нужда да ангажирате ваши приятели или познати с тежката и мръсна работа. Строителните отпадъци се събират бързо и трябва бързо да се изхвърлят, защото заемат много място, а това пречи да продължи работата по ремонта. Дори чувалите със строителни отпадъци да са на покриви,a блокът няма асансьор, ние ще ги свалим и натоварим в нашия транспорт за да ги закараме до депо без вие да се ангажирате с тях.

Ако строителни отпадъци са в насипно състояние (т.е. не са напълнени в чували от вашите работници) и имате нужда нашите екипи да го направят за вас, е необходим задължителен оглед за да изготвим специална оферта.

 

Изхвърляне на стройтелни отпадъци Варна.

 

Доставка на строителни материали до апартамент

Започвате ремонт и имате нужда от някой, който да ви достави строителните материали до дома? Ние сме насреща и ще ви помогнем! Ако имате нужда от екип, който да отиде до строителната борса, за да вземе лепилото, цимента, шпакловъчната смес, плочките, ламината или каквото и да е необходимо ние ще го транспортираме и качим до етаж и внесем във вашия апартамент.

Торбите от порядъка между 20 и 50 кг са доста трудно препятствие особено ако обекта е на висок етаж и няма асансьор. Дори понякога и асансьора не е особено успокояващ зависи от мащаба на операцията, но ние ше ви спестим цялото това носене и ще пренесем всичко за вас. Екипът на Местим Всичко е подготвен за всяко начинание и с удоволствие ще станем част от освежаването на вашия дом.

Виж още:

Транспортни услуги Варна

Хамали варна

Пренасяне на дома и офиса варна

Преместване на пиано варна

Демонтаж и монтаж на мебели варна

Опаковане на багаж Варна

  • mestim-admin
  • септември 7, 2015
  • Templaza
  • Ha Noi, Viet Nam
Изхвърляне на стройтелни отпадъци Варна.