office@mestimvsichko.bg
|
0879 102 627

ОПАКОВАНЕ НА БАГАЖ ВАРНА

  • Ще сменяте жилището и имате нужда от професионален екип, на когото да доверите своите лични вещи и тяхното пренасяне?
  • Купили сте нов апартамент и сте готови да изоставите квартирата, но за целта трябва да преместите всичкия багаж, с който вие и семейството ви разполагате?
  • Наели сте ново жилище и всички ваши мебели и багаж трябва да се пренесат в него?

Обадете ни се и нашите опитни и възпитани екипи, ще дойдат и ще пренесат вашите вещи с нужното отношение и бързина!
Местим всичко и сме пренесли повече от 10 000 адреса в град Варна и навсякъде в страната! Нашите екипи са от млади студенти. Те се отнасят съвестно към всяка поръчка. Без значение дали сте на 15 ти етаж или на партер, големите и нестандартни мебели за нас не са проблем. Съветваме нашите клиенти да се направи оглед преди всяка голяма поръчка, за да се изготви необходимия план за действие.

Обадете се няколко дена преди датата за пренасяне и наш представител ще дойде на безплатен оглед, след което ще ви изготвим специална оферта.
Няма нужда да ангажирате приятели или познати, разчитайте на опитните екипи на Местим Всичко за вашето пренасяне на багаж и мебели. Преди пренасянето на големите мебели за улеснение можем да ги разглобим и сглобим ако не могат по друг начин да се пренесат.
 
Опаковане на багаж

 

Опаковане на мебели за складиране

Налага се да пътувате и ще трябва да се опаковат цялата ви покъщнина и да се пренесе до склад значи сте на правилното място! Местим Всичко можем да подготвим всичко във дома Ви за да е зашитено от прахоляка във всеки склад. Всички мебели ще бъдат обезопасени, при нужда разглобени и комплектовани. Всички посуда и дребни вещи нашите екипи ще опаковат и приберат в кашони, като ги обезопасят отвътре достатъчно за да не се наранят по време на пренасянето.

Ако в склада има нужда да бъде наредено всичко на палети и опаковано така също ще го направим за вас като имаме нужния опит да събираме много неща на малко пространство и след това стречиране за да е предпазено от прах.

Виж още:

Транспортни услуги

Хамали Варна

Изхвърляне на строителни отпадъци Варна

Пренасяне на дома и офиса Варна

Преместване на пиано Варна

Демонтаж и монтаж на мебели Варна

Опаковане на багаж