office@mestimvsichko.bg
|
0879 102 627

ХАМАЛИ ВАРНА

  •  Имате нужда от хора, които да ви помогнат с вдигането на тежки предмети във вашият дом, фабрика, цех или бизнес сграда?
  • Имате нужда от отговорен екип, на когото да доверите пренесането на вашите скъпи и чисто нови мебели и личен багаж?
  • Не можете да се справите сами с качването на материали за домашния ремонт и търсите сериозен екип от хамали, които ще свърши тази работа вместо вас?
Обадете ни се и нашите хамали ще ви помогнат с вашето пренасяне!

Доверете се за тежката и отговорна работа хамалите на Местим Всичко! Нашият екип от хамали е сработен и всички клиенти остават доволни от тяхната работа. Повечето от момчетата са студенти, които с това заплащат за образованието си. Хамалите ни обръщат представата за хамалската работа, като се отличават със своето образование и най-вече с екипната и отговорна работа. За нас най-важен е клиентът.

Независимо от това дали имате нужда от хамали за пренасяне на вашия диван или цялостно обзавеждане на апартамент, ние ще ви помогнем!

Ако имате нужда нашите хамали да ви помогнат за качване на плочки за баня, материали за домашния ви ремонт, бяла техника или чували с дрехи и натурии обадете ни се и ще се отзовем веднага!

Екипът на Местим Всичко мести абсолютно всичко, което вие не можете сами!

Пренесли сме изключително много пиана с тежест от 120 до 250 кг. Не се притеснявайте да се свържете с нас. Ще уговорим оглед и ще направим вашето преместване по-лесно и по-сигурно. Предлагаме хамалски услуги за района на град Варна и околията. Пренасяме мебели и от Варна в цялата страна, и от която и да е точка на България до Варна и околните села.

В удобно за вас време нашият екип ще дойде на вашият адрес и ще свърши бързо и ефективно работа, която на хора, които не се занимават активно с физическа работа ще отнеме цял ден. Не се притеснявайте да ни потърсите и за логистични услуги. Нареждане на кашони и мебели в помещения с цел да бъде подредено и удобно за вас. Ако имате нужда от разглобяване и опаковане на мебели с цел складиране, ние можем да ви осигурим опаковъчни материали, да разглобим вашите мебели и да ги опаковаме след това и да ги закараме до склад със собствен транспорт.
 
Опаковане на дома и офиса. Транспортни услуги Варна. Преместване на дома.
 

Какво да очаквате от екипа на Местим Всичко?

Разбира се освен по приветливите усмивки и изряден външен вид екипът на Местим Всичко се откроява с пълен комплект брандирано, синьо на цвят, работно облекло и брандиран транспорт. Няма друга фирма в град Варна, която да прави по-голямо впечатление по отношение на външният вид, но не той е този, който ще ви пренесе мебелите! Опитът е другото нещо с, който екипът ни се гордее – хилядите поръчки и безброй пренесени жилища, офиси и прочее говорят сами по себе си.

Можете спокойно да разпитате за нас фирмите, с които сме работили и ние сме сигурни, че ще работим и с вас. Доброто отношение е другото, на което държим. Не толерираме грубо и невъзпитано държане от страна на нашите служители един към друг или към клиенти. Напротив, ние вярваме, че че добротата ще спаси света и живеем и работим според това.

 

Виж още:

Транспортни услуги Варна

Изхвърляне на строителни отпадъци варна

Пренасяне на дома и офиса варна

Преместване на пиано варна

Демонтаж и монтаж на мебели варна

Опаковане на багаж Варна

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
  • mestim-admin
  • септември 7, 2015
  • Templaza
  • Ha Noi, Viet Nam
Хамалски услуги.
[contact-form-7 404 "Not Found"]